KépviseleteinkKépviselő: Segesvári-Tóth Hajnalka
info@immunotrin.hu


Termékek   Partner weboldala
Euroimmun

Az EUROIMMUN AG az autoimmun betegségek diagnosztikája a mikrobiológiai szerológia és az allergológia területén gyárt és fejleszt diagnosztikumokat, reagenseket. Minden területen széles a  metodikai repertoár: Immunfluoreszcens módszerek, ELISA kitek, Westernblot, Euroline. Egyedülálló és különleges a védjegyzett MicroChip technika, mely esetében egy tárgylemezre egymás mellé felvitt szöveti chipeken vizsgálható az autoimmun beteg savója, differenciál-diagnózis állítható fel az antitestek szöveti kötődése alapján. Újabb fejlesztésűek a molekuláris biológiai termékek.
Képviselő: Frank Viktor
viktor.frank@immunotrin.hu

Histotrace

Patológiai vonalkódos mintakövető rendszer
Képviselő: Segesvári-Tóth Hajnalka
info@immunotrin.hu


Termékek   Partner weboldala
Render - Shenzhen

A 2010-ban alapított Render meghatározó szerepet tölt be a kínai high-tech orvostechnikai eszközökgyártásában. A Render cég elkötelezett célja az egészségügy kiszolgálása innovatív, kiváló minőségű, költséghatékony orvostechnikai eszközökkel. Az ügyfelek által irányított és fejlett technológiára törekvő innovációra összpontosít az in vitro diagnosztika területén, beleértve a mikrobiológiát, a hemosztázis vizsgálatokat, a vizelet elemzését és az immunoassay rendszereket.
Leányvállalataikon és disztribútorokon keresztül ma már világszerte elérhetők a termékeik, melyek már több mint 49 országban és régióban találhatók Ázsiai-csendes-óceáni részén, Közel-Keleten, Afrikában, Dél-Amerikában, valamint Európában.

Az Immunotrin Kft. jelenleg az immunkromatográfiás elven működő Covid-19 gyorstesztet forgalmazza, mely alkalmas ujjbegy vér és szérum feldolgozására is.
Képviselő: Segesvári-Tóth Hajnalka
info@immunotrin.hu


Termékek   Partner weboldala
Stemcell Technologies Inc.

A StemCell Technologies főként ellenanyagokkal borított mágnes gyöngyös technológiájú sejt-szeparációs technológiákat fejleszt és gyárt. Emellett őssejt kultúrák fenntartásával kapcsolatos termékekkel és sejt-tenyésztéshez metilcellulóz/kollagén bázisú speciális táptalajokkal áll az immunológiával foglalkozó kutatók rendelkezésére. Csaknem valamennyi fehérvérsejt-típus és azok különböző érettségű változatai szelektálhatók a StemCell termékekkel.

 

Pozitív és negatív szelekciós technológiák állnak rendelkezésre mind a humán eredetű sejtek kinyerésére, mind rágcsálók (egér, patkány) illetve más fajok specifikus sejtjeinek kinyerésére, elkülönítésére.

  © 2024 - Immunotrin Kft. Használati útmutatók   |   Adatvédelmi tájékoztató info@immunotrin.hu