KépviseleteinkKépviselő: Tapodi Krisztián
info@immunotrin.hu


Termékek   Partner weboldala
Euroimmun

Az EUROIMMUN AG az autoimmun betegségek diagnosztikája a mikrobiológiai szerológia és az allergológia területén gyárt és fejleszt diagnosztikumokat, reagenseket. Minden területen széles a  metodikai repertoár: Immunfluoreszcens módszerek, ELISA kitek, Westernblot, Euroline. Egyedülálló és különleges a védjegyzett MicroChip technika, mely esetében egy tárgylemezre egymás mellé felvitt szöveti chipeken vizsgálható az autoimmun beteg savója, differenciál-diagnózis állítható fel az antitestek szöveti kötődése alapján. Újabb fejlesztésűek a molekuláris biológiai termékek.
Képviselő: Frank Viktor
viktor.frank@immunotrin.hu

Histotrace

Patológiai vonalkódos mintakövető rendszer
Képviselő: Dr. Forgács Eszter / Katona Andrea
info@immunotrin.hu


Termékek   Partner weboldala
Slee Medical GmbH

A SLEE medical a patológiai-hisztológiai laboratóriumok számára fejleszt minta-előkészítéshez használatos készülékeket. Több mint 50 éves gyakorlattal rendelkezik mikrotómok, kriosztátok valamint víztelenítő-, fedő-, festő-automaták, vízfürdők, beágyazók és citocentrifugák gyártásában .

Műszerek
Képviselő: Tapodi Krisztián
info@immunotrin.hu


Termékek   Partner weboldala
Stemcell Technologies Inc.

A StemCell Technologies főként ellenanyagokkal borított mágnes gyöngyös technológiájú sejt-szeparációs technológiákat fejleszt és gyárt. Emellett őssejt kultúrák fenntartásával kapcsolatos termékekkel és sejt-tenyésztéshez metilcellulóz/kollagén bázisú speciális táptalajokkal áll az immunológiával foglalkozó kutatók rendelkezésére. Csaknem valamennyi fehérvérsejt-típus és azok különböző érettségű változatai szelektálhatók a StemCell termékekkel.

Pozitív és negatív szelekciós technológiák állnak rendelkezésre mind a humán eredetű sejtek kinyerésére, mind rágcsálók (egér, patkány) illetve más fajok specifikus sejtjeinek kinyerésére, elkülönítésére.

Adatvédelmi tájékoztató